Mobile Services

 

Mobile στρατηγική

 

Από το μηδέν στην επιτυχία των Mobile Εφαρμογών

Όταν είστε έτοιμοι να μπείτε δυναμικά στον χώρο των κινητών, αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, επιτρέψτε μας να σας καθοδηγήσουμε σχετικά με την δημιουργία μιας επιτυχημένης στρατηγικής για κινητά τηλέφωνα και την κατανόηση του τι, γιατί, πότε και πως.

Δουλεύουμε σε συνεργασία μαζί σας, προκειμένου να κατανοήσουμε πλήρως τις απαιτήσεις και τους στόχους της επιχείρησή σας και θα σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε τις δυνατότητες επιτυχημένης εισόδου της επιχείρησής σας στην αγορά κινητής τηλεφωνίας.

Με οδηγό το πάθος μας για επιτυχία που πληροί τους στόχους της επιχείρησής σας, σας καθοδηγούμε μεθοδικά σχετικά με τον καθορισμό των σωστών λειτουργιών κα αναγκών, έτσι ώστε να εξυπηρετούν τον κοινό μας στόχο.

Επιπλέον, μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε σχετικά με τα οφέλη και τις παγίδες της κάθε πλατφόρμας, τις καλύτερες διαδρομές για την επιτυχία, και πώς να πάτε εκεί.

 
 

Mobile Ανάπτυξη

 

Πρωτοποριακή τεχνική προσέγγιση και εκτέλεση

 

Η ImageNet Software είναι μια έμπειρη εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα, που αποτελείται από επιδέξιους προγραμματιστές, που μπορείτε να εμπιστευθείτε για μακροπρόθεσμη συνεργασία και εγγυημένη τεχνική αποτελεσματικότητα.

Είτε χρειάζεστε μια εφαρμογή της επιχείρησης, είτε εφαρμογή για τους πελάτες, ή ακόμα και ένα παιχνίδι για να διασκεδάσει το κοινό σας, οι προγραμματιστές μας έχουν την τεχνική γνώση για να το υλοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στη διασφάλιση άψογης παρουσίασης στην οθόνη, στον χαμηλό χρόνο απόκρισης, την αποτελεσματικότητα της μπαταρίας, καθώς και τη σωστή διαχείριση της μνήμης. Έχουμε αναπτύξει με επιτυχία smartphone και tablet εφαρμογές σε iOS, Android, Windows 8, και HTML5.

 


 
 

Cloud Services

 

Ασφαλές, οικονομικά αποδοτικό και επεκτάσιμο backend

 

Αναπτύσσουμε προϊόντα και υπηρεσίες που τροφοδοτούνται από υποδομές cloud, όπως το Google App Engine και το Windows Azure, προκειμένου να εξασφαλίζεται η παροχή δυναμικού περιεχομένου και η άμεση αποτελεσματικότητα. Με αυτό τον τρόπο, θα είστε σε θέση να ενημερώνετε το περιεχόμενο σας on line και να εμφανίζεται άμεσα στην εφαρμογή σας.

Οι προγραμματιστές μας έχουν αποδεδειγμένη εμπειρία στην εκτέλεση ανάλυσης μεγάλου όγκου δεδομένων, το χειρισμό πολύπλοκων cloud αρχιτεκτονικών, και είναι πάντα πρόθυμοι να σας συμβουλεύσουν και να σας παρέχουν οικονομικά αποδοτικές, επεκτάσιμες και ασφαλής backend λύσεις, για να υποστηρίζουν τις εφαρμογές σας για κινητά τηλέφωνα. Ανεξάρτητα από τον όγκο των χρηστών της εφαρμογής σας, εγγυόμαστε την λειτουργία της χωρίς προβλήματα.


 

Mobile Εμπειρία και Σχεδιασμός για τον Χρήστη

 

Δεν στοχεύετε τη συσκευή. Στοχεύετε το άτομο που την χρησιμοποιεί

Μια επαγγελματικά σχεδιασμένη εφαρμογή είναι κάτι πολύ περισσότερο από την εμφάνισή της στην οθόνη της συσκευής. Πρόκειται για την επικοινωνία και την προώθηση της επιχείρησή σας και των προϊόντων σας στους πελάτες σας και ταυτόχρονα εξασφαλίζεται μια θετική και μόνιμη εντύπωση.

Οι Mobile συσκευές, smartphones ή tablets, είναι μοναδικές πλατφόρμες που έχουν τις δικές τους κανόνες, τις κατευθυντήριες γραμμές, και αρχές για την εμπειρία του χρήστη (UX). Οι έμπειροι προγραμματιστές μας UX για κινητά, δημιουργούν ένα διαισθητικό interface που ενθουσιάζει και τελικά, οδηγεί το χρήστη να χρησιμοποιεί την εφαρμογή ξανά κα ξανά. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ανθρώπινη-mobile αλληλεπίδραση, σεπρότυπα ευχρηστίας και υψηλής αισθητικής, που προσελκύουν τους χρήστες με την πρώτη ματιά.

  


Ενδεικτικά χαρακτηριστικά Εφαρμογών

 

• Push Notifications

Έξυπνη επικοινωνία σημαντικών πληροφοριών απευθείας στους πελάτες σας με έγκαιρα, στοχευμένα, και προσωποποιημένα μηνύματα και να προσεγγίσετε το κοινό σας, οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.


• Location-based Services

Το Mobile είναι το μοναδικό ψηφιακό μέσο που αξιοποιεί τη δύναμη της θέσης. Διαφημίστε την επιχείρησή σας τοπικά, μέσω κινητών και προσελκύστε πελάτες στο κατάστημά σας, μέσω της εφαρμογής σας.


• Ενσωμάτωση Social Media

Η ενσωμάτωση των social media στην εφαρμογή σας, θα αυξήσει την δημοσιότητα της επιχείρησή σας, καθώς θα δημιουργήσει «θόρυβο» στα κανάλια των social media. Έτσι θα πετύχετε και περαιτέρω μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας των δραστηριοτήτων μάρκετινγκ.


• Analytics

Η παρακολούθηση, η μέτρηση των χρηστών, η καταγραφή συμπεριφοράς και αντίδρασης στην εφαρμογή σας, σας βοηθά να βελτιστοποιήσετε τις προσφορές σας ή και τις καμπάνιες μάρκετινγκ.


• QR Codes

Ενσωματώστε λειτουργίες που επιτρέπουν στους χρήστες smartphone, την σάρωση των κωδικών QR με χαρακτηριστικά των προϊόντων σας, έτσι ώστε να οδηγηθούν στην απόφαση και πραγματοποίηση αγοράς.


• NFC

Επιτρέπει στους πελάτες να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες για τα προϊόντα σας, όπως τη σελίδα σας στο Facebook, ή ακόμα και να κάνει μια αγορά, μόνο με ένα απλό άγγιγμα στην κινητή συσκευή τους.


• Υποστήριξη Rich Media

Ενσωματώστε στην εφαρμογή σας, πλούσιο περιεχόμενο ψηφιακού υλικού, όπως γκαλερί εικόνων, βίντεο, μουσικής, έτσι ώστε να ενισχύσει την αλληλεπίδραση των smartphone των χρηστών με το εμπορικό σας σήμα, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες.
  
  
  
 
 IMAGENET SOFTWARE
 info@imagenetsoft.gr
  +302645300896
 +302645200096 (VoIP)
 Ζαμπελίου και Φίλλιπα
31 100, Λευκάδα


More Information


Send