Μελέτη και Εγκατάσταση Δικτύων


Δίκτυα και IP Τηλεφωνία


 

Μια ακόμη δραστηριότητα της ImageNet Software είναι τα δίκτυα μεταξύ Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Smartphones & Tablets, είτε ενσύρματα είτε ασύρματα (Wi Fi).
Οι δικτυακές υποδομές αποτελούν στις μέρες μας, μια από τις πιο βασικές ανάγκες των λειτουργιών μιας επιχείρησης. Η ομαλή λειτουργία των δικτύων μεταξύ των υπολογιστών, μεταφράζεται σε αυξημένη απόδοση των εργαζομένων, αλλά και την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Με την δικτύωση πετυχαίνουμε την άμεση ανταλλαγή πληροφοριών και γνώσεων, χωρίς φυσικούς ή γεωγραφικούς περιορισμούς.

Σήμερα, η μεταφορά φωνής μέσα από IP δίκτυα, αυξάνει την λειτουργικότητα όλων των παραπάνω, προσθέτοντας ένα επιπλέον σημαντικό χαρακτηριστικό των δικτύων και βελτιώνοντας την αποδοτικότητα στην μεταφορά φωνής.

Η ανάγκη να παρέχουν διάφορες επιχειρήσεις, όπως ξενοδοχεία, καφετέριες, εστιατόρια, υπηρεσία πρόσβασης σε WI-FI δίκτυο στους πελάτες τους, γίνεται κάθε μέρα όλο και περισσότερο απαραίτητη, ιδιαίτερα λόγω της αυξημένης χρήσης smartphones & tablets.


   
  
  
 
 IMAGENET SOFTWARE
 info@imagenetsoft.gr
  +302645300896
 +302645200096 (VoIP)
 Ζαμπελίου και Φίλλιπα
31 100, Λευκάδα


More Information


Send