Δίκτυα Wi-Fi & Ενσύρματα - Servers

Δίκτυα Η/Υ και Πολυμέσων
Η ImageNet Software πραγματοποιεί εγκαταστάσεις σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, μικρά γραφεία, καθώς και οικιακές εγκαταστάσεις. Η τεχνογνωσία που έχουν αναπτύξει οι τεχνικοί της εταιρείας και η χρησιμοποίηση επαγγελματικών routers, μας επιτρέπει να παρέχουμε μετατροπή υπηρεσιών για cloud, κινητές συσκευές και εφαρμογές πολυμέσων.

Ενοποιημένες Υπηρεσίες Επικοινωνίας & Φωνής

Χρησιμοποιούμε την πιο σύγχρονη τεχνολογία για την διασύνδεση μεταξύ των τμημάτων και του προσωπικού μιας επιχείρησης.


Ασύρματα Δίκτυα
Παρέχουμε, ευέλικτες και ανάλογες με τις απαιτήσεις και τις ιδιαίτερες συνθήκες περιβάλλοντος, λύσεις σε ασύρματα δίκτυα ηλεκτρονικών υπολογιστών κινητών και tablet, όπου οι νέες απαιτήσεις, επιβάλλουν η σχεδίαση και η εγκατάσταση να γίνετε με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορούν να εξυπηρετήσουν εφαρμογές υψηλών απαιτήσεων για πολλούς χρήστες και διαφορετικές τεχνολογίες και λειτουργικά συστήματα, ταυτόχρονα. Οι επαγγελματικές λύσεις της ImageNet Software για ασύρματα δίκτυα, παρέχουν λύσεις για τις επιχειρήσεις που έχουν ανάγκη από ασύρματα δίκτυα με τη μεγαλύτερη δυνατή απόδοση. Τα Access points & Bridges που χρησιμοποιούμε, παρέχουν υψηλής ασφάλειας και αξιοπιστίας ασύρματες συνδέσεις τόσο για εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους.

Ασφάλεια Δικτύων
Παρέχουμε λύσεις ασφάλειας με firewall, antivirus, anti-spam, που σας βοηθούν να προστατεύετε το δίκτυό σας και τα δεδομένα σας, από τις συνεχείς απειλές του διαδικτύου και των email.

Απομακρυσμένη Διασύνδεση

Χρησιμοποιήστε τις εφαρμογές σας και διαχειριστείτε τα αρχεία που βρίσκονται στο γραφείο σας, από μακριά, στο Laptop, το tablet ή το κινητό σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι σύνδεση στο Internet και την τεχνογνωσία της ImageNet Software.

Servers Systems & Cloud Services

Η ImageNet Software, αναλαμβάνει την μελέτη και εγκατάσταση Servers, έτσι ώστε να καλύπτονται όλες οι απαιτήσεις λειτουργίας της επιχείρησης.

Main Server. Καλύπτει όλες τις απαιτήσεις των εφαρμογών που χρησιμοποιεί η επιχείρηση, καθώς και την εύκολη εγκατάσταση, λειτουργία και διαχείρισή τους.
File Server. Καθώς οι ανάγκες αποθήκευσης, διαχείρισης και μεταφοράς μεγάλου όγκου δεδομένων από αρχεία εικόνων και βίντεο έχουν αυξηθεί και συνεχίζουν να αυξάνονται ολοένα και περισσότερο, η ανάγκη εγκατάστασης ενός File Server κρίνεται αναγκαία.
Cloud Server & Services. Η αποθήκευση αρχείων σε cloud κρίνεται αναγκαία σε επιχειρήσεις που θέλουν να έχουν απομακρυσμένη και ασφαλή πρόσβαση σε αρχεία και εφαρμογές, τόσο οι ίδιοι όσο και εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες της επιχείρησης.

 

  
  
  
 
 IMAGENET SOFTWARE
 info@imagenetsoft.gr
  +302645300896
 +302645200096 (VoIP)
 Ζαμπελίου και Φίλλιπα
31 100, Λευκάδα


More Information


Send